Visconf, una de les marques que trobareu a Boutique Camil.la

Visconf, una de les marques que trobareu a Boutique Camil.la celebra 70 anys. Va ser fundada l’any 1948 a Empoli. La companyia va ser fundada durant el fervor de la postguerra per la família Violanti, que va aprofitar el coneixement artesanal per crear articles de roba preciosos i icònics.

Descobreix-la a la nostra boutique!

visconf

Proposta de Boutique Camil.la per aquest hivern

Outfit hivern

 

Aquesta és la nostra recomanació d’outfit d’hivern:

 

Parca Diego M, de bellut i teixit tècnic d’un color fum aprunat, color fàcil de combinar.

Jaqueta bordeau brodada amb daurats, vermells i negres. Marca Blank.

Camisa de seda. Bordeu. Seventy.

Pantaló antelina bordeu. Cambio.

Barret combinat bicolor, bordeau i negre. Marella.

 

Tendència en moda: L’estil militar

Té el seu origen al segle XX, quan durant la 1ª i la 2ª guerra mundial, la dona que abans només feia feines domèstiques, ha de sortir a treballar al camp com feien els seus marits que ara estan lluitant al camp de batalla. Així doncs, sorgeix la necessitat de vestir peces més còmodes i més sofertes. Es llavors quan començaran a vestir pantalons, a reutilitzar les jaquetes i abrics militars dels marits.

Naixerà un estil en el vestit també marcat pel nazisme de l’època. La dona buscarà també reflectir més seguretat en la seva imatge, cobrint el buit masculí de la família…

Començarà a fumar, a beure en ambients públics… Aquell estil, amb les seves modificacions, ha anat arribant als nostres dies. Per a quin motiu perdura tant en el temps?

Pot ser que quan ens posem una peça militar adquirim certa seguretat?

En assessoria d’imatge, la resposta podria ser: Sí, si la peça és estructurada,  amb botonadures verticals, amb galardons, passamaneries…

Els colors caquis, camels, marins i negres i els camuflatges són típics de l’estil militar. Aquests colors aplicats a cotons i llanes i combinats amb teixits tècnics, fan que aquestes peces siguin fàcils de posar.

Les peces militars ens poden donar una imatge sofisticada i glamurosa, o juvenil i despreocupada. Una o altre, l’aconseguirem segons la peça que triem i les seves combinacions.

L’assessor d’imatge ha d’interpretar com es vol veure el client, sabent què li està millor estèticament.

La tendència militar ens dóna un ventall bastant ampli on poder jugar. Aleshores nosaltres, hem d’aconseguir que si la clienta vol portar aquest estil, les peces que li recomanem siguin les adequades. Quan la persona se sent a gust,  transmet el millor d’ella mateixa.

A Boutique Camil.la, dia a dia, treballem al vostre costat per fer-ho juntes i possible, i és en aquests moments, quan té un gran sentit la nostra feina.

 

Regala Boutique Camil.la

A Boutique Camil.la tenim a la vostra disposició xecs regal. Escull l’import que vols regalar i sorprèn als que més estimes. Demana’ns informació sense compromís.

Aquestes festes, Regala Camil.la.

Per a més informació, truca’ns al 938 51 01 93, o bé, visita’ns a la Plaça de Dalt Vila, 2 de #Manlleu

La nit encantada de Manlleu a Boutique Camil·la

Boutique Camil.la va participar el passat dissabte, 21 de maig, a La Nit Encantada de Manlleu (Shopping Night), de 20h a 24h.

Durant la nit, les nostres clientes vàren poder veure les últimes novetats de la col.lecció primavera-estiu i passar una vetllada única.

 

Torna el dia del Nepal a Camil·la

Napal

Dissabte dia 12 a les 17.30 de la tarda tindrem el gust de tornar a  comptar amb l’equip de By Nepal: empresa que fabrica MOCADORS de cashmere i llana completament ARTESANALS des del Nepal.

De la mà d’Oriol Floriach (Fundador de l’empresa), ens explicaran tot el procés de fabricació.

By Nepal a més compta amb un fons solidari per ajudar a projectes socials entre d’altres  un orfenat a Katmandú.

A més a més, tindrem uns excel·lents complements de bijuteria.

Us hi esperem i també podreu provar un te del país i delícies de xocolata de xocolating.

Complements Alquimista

Complements

Avui et volem comentar que ens acaben d’arribar BRAÇALETS del gemmòleg ALQUIMISTA.

Es tracta de braçalets fets amb minerals de diferents orígens, unes peces úniques i molt originals!!