Boutique Camila

Història de Boutique Camil.la

Camil.la, era la nostra àvia. Segons diuen, era una persona de molt gust, sempre alegre i amb un gran caràcter. Tenia les idees molt clares i s’avançava als seus temps, per això no és d’estranyar que fos precisament ella qui, a l’any 1945 inaugurés  un petit establiment  dedicat a la perfumeria i a la merceria anomenat  “La Innovación”.

Més tard, va decidir ampliar la gamma de productes amb teixits a metres, roba interior, gèneres de punt, guants, paraigües i un llarg etcètera…, buscant sempre un producte escollit i de qualitat.

Més endavant, la meva mare, la Núria, seguint aquesta trajectòria, va continuar la botiga incorporant articles de llenceria fina, regals i aixovars de naixement i de la llar, brodats a mà i a màquina.

 

Seguint la tradició, cada dimarts anava a Barcelona per portar les novetats que sortien en el moment fins que  un bon dia uns jerseis fets a mà, van anar introduint moda a la botiga.

Fa 10 anys em vaig incorporar jo, l’Anni, que en sóc la tercera generació. Des de petita he estat hores veient i observant , i com més gran em feia més m’adonava que també en volia formar part.

Servir les clientes de diferents edats i estils, es el nostre objectiu: Sempre amb el toc personal de CAMIL·LA.